Friday, March 25, 2011

Dear God..

A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love purpose hard to find
While I recall all the words you spoke to me
Can't help but wish that I was there
Back where I'd love to be, oh yeah

Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again

There's nothing here for me on this barren road
There's no one here while the city sleeps
and all the shops are closed
Can't help but think of the times I've had with you
Pictures and some memories will have to help me through, oh yeah

Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again

Some search, never finding a way
Before long, they waste away
I found you, something told me to stay
I gave in, to selfish ways
And how I miss someone to hold
when hope begins to fade...

A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love purpose hard to find

Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need the person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again..


(Songs/Lyrics By: Avenged Sevenfold)







Monday, March 21, 2011

My Happiness..

Assalamualaikum, and hello again!

Talking about happiness, ramai yang sedang mencari kebahagiaan masing-masing dalam dunia ini, ada yang dah jumpa, dan ada yang masih mencari. Bagi yang sudah bertemu, maybe kebahagiaan itu tak kekal sampai bila-bila, dan bagi yang masih belum ketemu, mungkin kebahagiaan mereka menunggu diseberang sana.

But my happiness lies with other people. Aku pun tak tahu, maybe dah diajar kepadaku sejak kecil, supaya sentiasa membuat orang lain gembira datangnyn jangan sesekali buat orang lain berduka, though they don't feel the same for you. Kebahagiaanku terletak pada kebahagiaan orang lain. Tatkala aku lihat orang yang paling aku sayang gembira, walaupun dengan hanya secebis senyuman diraut mukanya, itulah kebahagiaan yang paling hebat bagiku.

Kadang-kala aku sentiasa diusik teman-teman, adakah berbaloi untuk berbuat begini, dimanakah datangnya kegembiraan itu? For me it's the same, making someone happy, even though the cost is more than i could bear, is the ultimate happiness for me.

Walaupun aku terpaksa berkorban, terpaksa menanggung kesakitan, walau berkorban nyawa sekalipun, untuk orang yang tersayang aku sanggup lakukan semuanya. Cause for me, the greatest treasure of all is the one you loved, and the one wants to be around you no matter what.

So that's is my happiness, maybe sampai bila-bila aku kan begini, atau sampai aku sendiri yang ketemu kebahagiaanku yang sebenar. Seorang bijak pandai pernah berpesan padaku; "jikalau kamu tak mampu buat seseorang gembira, janganlah menambah lagi kesedihan dihatinya".

Wassalam..



Saturday, March 19, 2011

Let The The Music Heals Your Soul

Hello,

Pernah tak korang perasan, kadang-kadang bila kita dalam satu situasi, ada saja yang lagu yang berkumandang diradio yang memang seiring dengan perasaan dalam hati ni. Pernah tak?

Haha. That's the power of music! It can makes you cry, it ca makes you laugh, bend your heart, and it can break you apart. But it will always be there for you.

Kalau tak salah, lagu mat saleh first yang aku layan adalah dari Richard Marks, Right Here Waiting. Masa tu kalau tak salah aku masa tu aku baru darjah 4 atau 5, lebih kurang 15 tahun dulu. Memang layan gila, walaupun masa tu aku tak berapa paham lirik dia. Tapi sekarang aku dah paham, macam lagu tu dah tersurat sebenarnya untuk aku, memang kena dengan kisah hidup aku.

So, sekarang anytime bila aku sedih, emoso tak berapa stabil, i'll listen to my music. Dan dari sana juga aku belajar realiti hidup dalam dunia yang kepura-puraan. Bak kata orang ijazah yang baik datangnya dari jalanan, but i got it from music, and all it's splendor.

So take your time to listen to one, whenever you're feeling low, depressed, lonely, i bet i can make your day again, or at least make you dance to it's tunes!

Wassalam, may we meet again soon! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...